Goed onderhoud helpt bij het langdurig genieten van uw aankoop. Onze producten zijn gemaakt van polyester kunststof. Van alle materialen vergt dit het minste onderhoud. Wat je er - héél af en toe - wel aan moet doen, lees je hier.

Maak het beeld geregeld schoon. Dit kan met warm water en een zachte doek of spons. Doe dit niet met een hoge drukspuit.

De beelden zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Om de levensduur te verlengen raden wij aan het beeld in de winter binnen te zetten. Kiest u er toch voor het beeld het gehele jaar door buiten te zetten, dan is het raadzaam om minstens tweemaal per jaar het beeld weer van een blanke laklaag te voorzien (ook wel blanke vernis genoemd). Zo bent u ervan verzekerd dat de kleuren langer behouden blijven.

De polyester beelden zijn puur als decoratie object geschikt. En dienen ook als zodanig te worden gebruikt. Onverhoopt toch een kleine beschadiging? Dan kan dit bijgewerkt worden met polyester plamuur. Het bijwerken van de verf is mogelijk met verf op acrylbasis.