Welke materialen gebruikt u om uw producten te maken?
De meeste van onze producten zijn gemaakt van polyester en polyester hars (resin). Polyester resin wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van productie mallen. Soms gebruiken we een combinatie van polyester versterkt met glasvezel - zogenaamde glasvezel versterkte kunststof (FRP). Hoofdzakelijk gebruikt in restaurants, themaparken, keukens, toiletten en andereplekken die wasbare objecten vereisen die weinig onderhoud nodig hebben. We hebben ook polystone producten. Deze zijn ook gemaakt van een soort polyester. Deze kunststof bestaat grotendeels uit polyurethaan hars gemengd met poeder van stenen die het toegevoegde gewicht en het porselein of "steen-achtige" gevoel geven. Dit heeft geresulteerd in de naam van het kunsstof, polystone.

Wat komt er kijken bij de productie van polyester / glasvezel en polystone objecten?
Voor productiedoeleinden is het proces verdeeld in vijf stappen:
1. Concept   2. Design / CAD-tekening   3. Levensgrote 3D prototype   4. Vervaardigen vd mal 5. Productie

Kunt u op maat gemaakte objecten leveren?
Ja. We hebben een in-house design team dat uw idee kan omzetten in levensechte / levensgrote 3D-objecten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Levert u en / of verzendt u uw producten?
Jokalux B.V.
werkt volgens het Cash & Carry principe. U betaalt contant of via voorruitbetaling (via onze website) en komt vervolgens de goederen zelf halen. Hierdoor bent u verzekerd van de voordeligste prijzen. Voor grote bestellingen (FTL - full truck load/volle vrachtwagen) binnen de Benelux  kunnen wij wel de mogelijkheid aanbieden voor transport. Hiervoor beschikken wij over een eigen vrachtwagen. Vraag naar de mogelijkheden.

Zijn mijn producten verzekerd tegen beschadiging tijdens het transport?
Nee. Wij vergoeden geen val en/of stootschade. Wij adviseren onze afnemers die voor de FTL optie kiezen om van te voren een verzekering af te sluiten die eventuele schade, die ontstaan ​​tijdens het transport van de goederen, dekt. Zie tevens onze algemene voorwaarden.

Wat zijn uw betaal opties?
Het is mogelijk om bij afhaal van de goederen te betalen via: contante betaling, PIN of van te voren door middel van vooruitbetaling. Wij accepteren geen cheques.

Waarom is het alleen mogelijk om uw showroom te bezoeken op afspraak (BOA)?
Dit is een bewuste keuze. Wij plannen klant afspraken van tevoren in zodat u ervan verzekerd bent dat wij de tijd hebben om met u kennis te maken en u in alle rust kunnen adviseren.

Is uw vraag niet beantwoord?
Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar om u z.s.m. van een antwoord te voorzien.