Schade

Onze artikelen zijn gemaakt van kunststof polyester. Dit materiaal is puur voor decoratieve doeleinden en is niet onbreekbaar. Een aantal toepassingen zijn; als tuindecoratie, woondecoratie, etalage materiaal, blikvanger op een beurs of evenement en als winkel interieur. Val en/of stootschade zijn geen geldige redenen voor een schade melding.

Daarbij kunnen wij uitsluitend schademeldingen beoordelen waarbij sprake is van verzending van de goederen. Indien u de goederen heeft afgehaald dient u deze te controleren op de afhaallocatie. Dit wordt ook aangegeven middels een pamflet bij de afrekenbalie. Zie tevens onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Al onze producten staan uitgepakt. Vervolgens worden deze uitvoerig gecontroleerd voordat deze worden ingepakt voor transport. Wij vervoeren uitsluitend met geselecteerde vervoerder(s) ipv reguliere post. Deze zijn geïnstrueerd dat u de artikelen dient uit te pakken voordat er getekend wordt. Indien u schade constateert dient daarvan een aantekening te worden gemaakt op de vrachtbrief.Vul vervolgens ons formulier volledig in en stuur deze retour naar het mail adres zoals aangegeven. Voeg daarbij de volgende foto's in hoge resolutie in uw bericht toe:

- het gehele artikel voorzijde
- het gehele artikel achterzijde
- het gehele artikel linkerzijde
- het gehele artikel rechterzijde
- close-up foto van de schade

Onze klantenservice zal uw schademelding vervolgens beoordelen.
Bij het ontbreken van een volledig ingevuld formulier, kopie vrachtbrief of foto's kan uw schademelding helaas niet worden beoordeeld.